Voor organisaties

Psychologisch kapitaal is ontwikkeld om te gebruiken in organisaties. Daarbij is het doel om medewerkers te helpen groeien. Uit onderzoek naar onze training in samenwerking met de Universiteit Leiden is gebleken dat de training zorgt voor een verhoogd psychologisch kapitaal en verminderde stress, óók bij de nameting 6 weken later. Wil jij in jouw organisatie het psychologisch kapitaal vergroten? Matthijs Steeneveld en zijn collega’s verzorgen diverse trainingen en zijn ook te boeken als spreker.

Training

De originele training psychologisch kapitaal bestaat uit 4 sessies van elk 2,5 uur. Daarin werken de deelnemers aan hun veerkracht, optimisme, hoop en zelfvertrouwen. Met een combinatie van theoretische onderbouwing en praktische oefeningen ontwikkelen de deelnemers hun psychologisch kapitaal. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op via info@psychologischkapitaal.nl.

Spreker

Matthijs Steeneveld, de auteur van het boek over psychologisch kapitaal – Optimisme Hoop Veerkracht Zelfvertrouwen (Boom, 2017) – spreekt ook op congressen. Zo stond hij eerder op congressen van de beroepsvereniging van psychologen (het NIP), van het Tijdschrift Positieve Psychologie en van de Universiteit Twente. Meer weten? Neem contact op via info@psychologischkapitaal.nl.