Contact

Contact

Heb je vragen, bijvoorbeeld over het boek, over psychologisch kapitaal of mogelijkheden voor training? Dan kun je altijd contact opnemen via info@psychologischkapitaal.nl.

Over de auteur

Optimisme – hoop – veerkracht – zelfvertrouwen (Boom, 2017) is het eerste boek van Matthijs Steeneveld. Na zijn studie psychologie aan de universiteit Leiden is hij als trainer, coach, docent en therapeut aan de slag gegaan. Sinds 2010 werkt hij voornamelijk als zelfstandig trainer op het gebied van positieve psychologie. Matthijs verbindt graag tussen en met mensen.

Bij uitgeverij Kloosterhof zit hij in de redactieraad van het Tijdschrift Positieve Psychologie. Samen met Anouk van den Berg heeft hij trainingscentrum Steen&Berg opgericht, waar ze diverse trainingen geven. En samen met Marjolijn Punt en Sabine Mur werk Matthijs in het gezamenlijk opgerichte Bureau voor Positieve Psychologie. Daarin leiden ze trainers, coaches, HR-professionals en therapeuten op om te werken met positieve psychologie. Bij het Nederlands Instituut voor Psychologen is hij jarenlang voorzitter van de sectie Coaching, Training & Advies geweest.

Meer weten? Ga naar de website van Matthijs Steeneveld.